O podjetju Besolar

Sončne elektrarne postavljamo že več kot 10 let. Vgrajujemo tehnološko dovršeno opremo z dolgo življenjsko dobo, preverjenih proizvajalcev, ki so med največjimi na trgu. S tem vam zagotavljamo kvalitetno delovanje vašega sistema, tehnično podporo in servis. Da pri montaži sončne elektrarne ne pride do morebitnih poškodb, sodelujemo z izkušenimi krovci. Trudimo se za odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter poskrbimo, da je sončna elektrarna dobra naložba.


Sodelovanje

Sodelovanje

Podjetji Besolar d.o.o. in Obnovljiv d.o.o. sodelujeta na področju projektov obnovljivih virov energije, z osredotočenostjo na male fotovoltaične oz. sončne elektrarne in industrijske elektrarne, s partnerji v Sloveniji in tujini. Na trgu sta prisotni od leta 2009, ko sta začeli s projekti industrijskih sončnih elektrarn. Danes je trg živahen na področju hišnih sončnih elektrarn, ki doživljajo razcvet z ustrezno podprto zakonodajo in subvencijo s strani ekosklada.

V projektih uporabljata preizkušeno tehnologijo in proizvajalce, ki so s svojimi proizvodi že dolgo prisotni na trgu. To se odraža na visokih izkoristkih in proizvodnji električne energije tako v industrijskih kot tudi hišnih sončnih elektrarnah.

Podjetji imata sedež v Mariboru, s poslovnimi enotama v Ljubljani in Slovenj Gradcu.

Hišne sončne elektrarne

BeSolar

Besolar Maribor
Tržaška cesta 39
2000 Maribor

Besolar PE Slovenj Gradec
Podgorska cesta 40
2380 Slovenj Gradec

Besolar PE Ljubljana
Vavpotičeva ulica 10
1000 Ljubljana

Koroška, Slovenj Gradec  
070 511 502 - Neja

Industrijske sončne elektrarne

Obnovljiv.si

Obnovljiv Maribor
Tržaška cesta 39
2000 Maribor

Obnovljiv PE Slovenj Gradec
Podgorska cesta 40
2380 Slovenj Gradec

Obnovljiv PE Ljubljana
Vavpotičeva ulica 10
1000 Ljubljana

Štajerska, Maribor
041 260 008 - Andraž

Partnerji

Obnovljiv - logo
Viesmann - logo
Planoterm - logo

Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletnih strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Evropski sklad na regionalni razvoj
Slovenski podjetniški sklad
RS Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo